Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tämä on virtuaalitalli | This is a SIM-game stable

FR : Connemaranponeja rakkaudella

Felinea Ranchilla kasvatetaan connemaranponeja kaikissa sallituissa värityksissä melko pienimuotoisesti, joten varsoja meille ei kovinkaan usein tule. Tärkeintä meille jalostuksessa on vanhempien terveys ja rodunomaiset piirteet, sen jälkeen tulee vasta kaikki muu. Vanhempien ei siis tarvitse olla saanut suurta määrää huippusuorituksia kilpailuista.

Kasvattiemme virallisen nimeen tulee automaattisesti kasvatusliite "FR", josta tiedetään mistä ponit ovat virtuaalimaailmaa lähteneet valloittamaan.

Kasvatusperiaatteenani pääsääntöisesti on jalostaa connemaranponeja evm-sukuisilla poneilla, jotka yleensä asuvat täällä meidän tiluksilla. Mutta mahdollisuus tehdä tässä poikkeus jos sopiva ori (tai tamma) sattuu löytymään muualta. Suvullisten yksilöiden kohdalla pyrin tähtäämään mahdollisimman tasasukuisiin vanhempiin, sekä tarkistaa ettei suvuista löydy samoja nimiä.

Hevostilamme oreja saa tulla kysymään astutukseen, sekä tammoja lainata astuttavaksi.

Varsamme tullaan useimmiten myymään muille talleille. Myytävistä kasvateista on automaattisesti ilmoitus etusivullamme, mistä pääsee suoraan tarkemmin katsomaan yhdistelmää ja sukua erilliseltä sivulta. Myöskin myytävistä poneista/hevosista on ilmoitus aina etusivulla, jos sellaisia meiltä löytyy.

Toivoisin kasvateistani kiinnostuneiden tallien olevan mahdollisimman aktiivisia sivustoja virtuaalimaailmassa, etteivät ponit jäisi vaan sivuille tyhjänpantteina pönöttämään.

Jos kiinnostusta löytyy kasvateistamme, niin siinä tapauksessa viestiä vain vieraskirjaan.

Muutama myyntiehto
- Kun varsa on tarpeeksi vanha muuttamaan uuteen kotiin, olisi suotavaa linkittää ponin sivu minulle kahden viikon aikana.
- Jos täältä ostamasi hevonen tai poni muuttaa uuteen osoitteeseen, tulisi siitä ilmoittaa minulle. Sama pätee siinä, jos se menehtyy.
- Kasvattieni jalostuskäytöstä tulisi ilmoittaa, sillä saatan mahdollisesti olla kiinnostunut kasvattini jälkeläisestä. Ja pysyn paremmin perässä, miten FR'in ponien suku jatkuu tulevaisuudessa.
- Jos sinulla ei jostain syystä aika tai mielenkiinto enää riitä kasvattini kanssa, niin ilmoita siitä. Voin ottaa ponin takaisin hevostilalle asumaan, tai voin auttaa sille uuden kodin etsimisessä.
- Kasvatusliitettä "FR" ei saa poistaa missään vaiheessa ponin elämää.

Kasvattimme 2019

Nimi Syntynyt Omistaja

Kuvien © Flickr, Lindy Bucley , Lindy Buckley

©2019 ~ Felinea Ranch ~ - suntuubi.com