Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tämä on virtuaalitalli | This is a SIM-game stable

Miltä meillä näyttää?

Kuten jo aikaisemmin mainitsinkin, hevostila sijaitsee Suomessa Akaalla. Täällä rauhallisuuden tyyssijassa on lämmin ja vastaanottavainen tunnelma. Asukeilla on suuri laidun vapaaseen jaloitteluun, missä ne viettävätkin suurimman osan ajastansa sään mukaisesti tietenkin. Pihatto löytyy myöskin rakennuksen yhteydestä.
Tallirakennukseemme mahtuu tällä hetkellä korkeintaan yhteensä 20 ponia ja hevosta, jokaiselle löytyy siistit tilavat karsinat.
Sorapohjainen hiekkakenttä-, sekä maneesi löytyvät myös. Maneesiin saa talvisin tarvittaessa lämmityksen.

Ainakaan tällä hetkellä emme ota yksityisiä poneja tai hevosia tiluksillemme asumaan.

Felineassa on mahdollisuus harrastaa koulu- ja etseratsastusta niihin sopivalla sorapohjaisella kentällä. Kentällemme ovat tervetulleita myös vieraat hevostensa kanssa sovitusti. Kenttiä ympäröi tyypillisen maatila/farmimainen peltoviljelmä ja taustalla avautuu sekametsää johon pääsee helposti maastoilemaan. Aluetta on kahden hehtaarin verran.

Jos tahtoo lähteä uittamaan ratsuja, niin sinne onkin sitten jonkun verran pidempi matka (ottaen huomioon, miten muut tarvittavat ratsastukseen liittyvät löytyvät tiluksien läheisyydestä.) Mutta maastopolun kautta sinne siltikin pääsee, matkaa taitettavaksi tulee kuitenkin arviolta noin 4 kilometriä hevostilaltamme.

Kuten kuvasta huomaa, tilan laidun on suuri eikä täysin tasaista koko alueelta. Takana näkyvän punaisen pirtin vierestä pääsee helposti sorapohjaista polkua pitkin kauempana näkyvään sekametsään, missä on mieluista maastoilla ja miksei vaeltaakin.

Ja koska olemme sen verta syrjemmässä suurilta valtateiltä ja sen tuomalta autojen hälinältä, on täällä mukava kulkea vaikka ihan itsekseenkin maisemia katsellen. Useimmat kauraturvat uteliaina seuraavat usein vieraitamme laitumen reunaa pitkin, joko huvikseen tai rapsutusten toivossa. Pienenä vinkkinä siis.
Toivon suuresti, että viihdyt vielä jonkun tovin parissamme.
Asukeilla on mahdollista myös ottaa halutessaan ratsastustunteja.

Ja mitäpä ei olisi yksikään hevostila, jos siellä ei olisi tallikissaa? Tai no meillä niitä löytyy kaksi. Tallikissan virkaa ylläpitävät siskokset Luna (oikealla) ja Mila (alempana). Tytöt tulivat meille omalta äidiltäni, joka ei enää pahenneen allergiansa takia voinut näitä maukuvia petoja kotonaan pitää. Omaankaan kotiini en näitä voinut ottaa oman kissani vuoksi, joka ei muiden kanssa toimeen tule.

Luna on siskoksista se villimpi ja hauskempi persoona. Suurine silmineen se seurailee tarkasti mitä tapahtuu, ja viettääkin paljon aikaa tallirakennuksessa. Muihin kaviollisiin asukkeihimme neiti tottui todella nopeasti, vaikka aluksi suuri kokoero olikin aika jännittävää.
Luna ei niinkään piittaa silityksistä, vaikka tuntuukin olevan kokoajan läsnä. Et voi olla huomaamatta tätä veikeää maukujaa.

Ja sitten on toinen tallikissamme Mila, siskoksista rauhallisempi ja huomionkipeämpi. Tämä neiti tulee sinua useimmiten ensimmäisenä vastaan, kun saavut meille, ja onkin samantien kiehnäämässä jaloissa silityksiä kerjäten. Milaa voisi jopa kutsua perskärpäseksi, jos et silitä sitä tarpeeksi kauan. Tarpeeksi huomiota saatuaan neiti kyllä siirtyy muualle, yleensä makoilemaan laitumen lähistölle tai satula/varustevarastoon. Siellä kissa onkin viihtynyt ihan alusta asti.

Milan sopeutuminen kauraturpien kanssa-asujaksi ei mennyt niin helposti kuin Lunan kanssa. Jassu-poni onnistui jo heti ensimmäisenä päivänä säikäyttämään kissaparan pahanpäiväisesti, mutta pikku hiljaa alkoi myöskin sopeutumaan hevostila-elämään.

Kuvien © www.lasikuu.net/vapaasti , kuanish-sar , kaigraphick

©2019 ~ Felinea Ranch ~ - suntuubi.com